Üdvözlöm!

A nevem Pap Ildikó és okleveles pszichológus diplomát a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szereztem.

Több éves szakmai tapasztalatom megtanított arra, hogy a kapcsolatainkban és az életben elért siker, öröm és harmónia kitartó munkát igényel - és a professzionális konzultáció gyakran segít ebben.

Meggyőződésem, hogy az önmagunk iránti elkötelezettség, türelem és az alázat a kulcsa a kiegyensúlyozott,örömteli és érzelmi jóllétnek. Arra inspirálom a menedzsereket és felnőtteket, hogy életük tudatos rendezői, hiteles főhősei és elégedett szereplői legyenek.

Az elmúlt évek alatt a pszichológiai konzultációk során azt tapasztaltam, hogy legyen szó karrier-módosításról, stresszről vagy lelki blokkról, mindenki könnyebben kézbe veszi élete irányítását, akkor, ha saját belső GPS-ére rátalál. Olyan módszert és közeget kezdtem el keresni, amelyben ez a lehető leggyorsabban megtörténhet.Lelkes pszichológusként az motivált, hogy a felnőttek testi-lelki jólétét együttesen támogassam. Ezért dolgoztam ki 2012-re az erdőterápia módszerét, melyben az alkalmazott pszichológia-tudomány felfedezéseit ötvözöm interdiszciplináris módszerekkel.

Várom a nyugalmat és az új perspektívát keresőket Budán!

Szakmai tapasztalatok: szenvedélybetegek Koppenhágában, Holotróp Légzés technika, workshopok, tehetséggondozás és karrier tanácsadás

Országok, ahol eddig élt vagy dolgozott: Románia, Dánia

Beszélt nyelvek: magyar, angol

Érdeklődés: kreativitás, innováció, játékos tanulás, pozitív pszichológia, kvantum fizika, kulturális antropológia, hálózatok


Interjú Sarah Ivens-el az "Erdőterápia" könyv írójával 2020. januárjában:
https://drive.google.com/file/d/1P-oIM-7cbrq2yCywQmkB5TRCRHM-CZej/view?usp=sharing

MÉDIA MEGJELENÉS
Interjú a Csillagpont Egészség- és Sportrádióban:

https://www.csillagpontradio.hu/hu/2018/07/03/uj-eletmodtrend-erdoterapia

EGÉSZSÉG MAGAZIN/2019/04. SZÁM